Page 4 of 7

Posted: Tue 09 Oct, 2007 10:53 pm
by stevief
Hi phill and thanks for that.Unfortunately I'm getting 'Page cannot be found' Are you sure all the dots and dashes are in the right places?

Posted: Tue 09 Oct, 2007 10:55 pm
by stevief
stevief wrote: Hi phill and thanks for that.Unfortunately I'm getting 'Page cannot be found' Are you sure all the dots and dashes are in the right places? Disregard that last message!!

Posted: Tue 09 Oct, 2007 11:00 pm
by Phill_d
Funny you said about disregarding that last message, since it's a thread about questions. Can't we have the option to delete a comment we've made on secret Leeds. I know when you post a comment sometimes it seems to take ages to upload so (i know i do) get a bit ratty & bang the 'post comment box' a few times only to find it posts the comment 3 or 4 times. We have to edit it to say something silly like OOPS, SORRY, double post, AGAIN, AGAIN best just to delete it but you can't. We look proper fools! Hope you suss out the image resize thing Stevie!

Posted: Wed 10 Oct, 2007 12:25 am
by Brandy
yep i second that phill, sometimes it seems to take forever so you hit the button in frustration and before you know it you have five or six multiple post's there for all to see making me look like a proper techno foolio lol

Posted: Wed 10 Oct, 2007 12:51 am
by Phill_d
Brandy wrote: yep i second that phill, sometimes it seems to take forever so you hit the button in frustration and before you know it you have five or six multiple post's there for all to see making me look like a proper techno foolio lol It's ok we are not alone Brandy! It happens regular! We can tell the impatient folks on here now can't we? GRRRRR!

Posted: Thu 11 Oct, 2007 3:52 pm
by dsco
Ey up.Good points all round there. I've looked into the deleting messages thing, and it isn't an option on the admin system currently, so I'll find out about getting that added. I could change the setup to allow users to delete any message on the site but that's a bit wide ranging, and there doesn't seem to be a half way house - it's either all or nothing. Will get on with that though...Sorry to hear the site's hanging when you try to upload, I'll look into that too.Stevie - there shouldn't be any size limit on your picture (in the sense of how many pixels wide and tall it is), it should resize automatically, and save one pic for display inline within the thread, with a clickthrough to the full sized image. If this isn't working I may well cry, because it took a long time to get there! Let me know.There is however a 1MB limit on file size, so that we don't strain our servers too much - there are a lot of photos on here already and we've only been going six months. If this is the problem, then it's meant to be that way really - try either Phill's suggestion or any other image editing package to reduce the file size. You don't need to worry about the image dimensions in that case though.Hope this helps.dsco

Posted: Thu 11 Oct, 2007 9:33 pm
by stevief
Thanks for the response admin.Everything seems to be working OK this end now!

Posted: Fri 12 Oct, 2007 1:00 pm
by dsco
No bother - glad to hear things are working OK now.dsco

Posted: Sat 13 Oct, 2007 11:10 am
by Phill_d
I've tried to add some picture attachments & i keep getting the is error page saying thisCould not allocate space for object 'Attachment' in database 'cl07_forum' because the 'PRIMARY' filegroup is full.

Posted: Tue 16 Oct, 2007 11:25 am
by dsco
Hi Phil,Think this is the same error we're talking about in the other thread - let me know if it's fixed now anyway.Cheers,dsco